Osnova našega proizvodnega programa so dekorativne svetilke in senčniki zanje. Pri tem se poskušamo čim bolje prilagoditi vašim željam in načrtom, tako glede mer svetilk in senčnikov, kot tudi uporabljenih materialov. Ker pa vam želimo ponuditi celovit program svetil za dom ter gostinske in poslovne prostore, smo prodajni program dopolnili s ponudbo naših poslovnih partnerjev. Oglejte si njihove KATALOGE.

V nadaljevanju si s klikom na slike oglejte predstavitve izdelkov, oglejte pa si tudi našo SPLETNO TRGOVINO, v kateri ponujamo svoje izdelke, sestavne dele in svetila naših partnerjev.

Naši izdelki


Svetila Prosenak - Dekorativne svetilke


Svetila Prosenak - senčniki


Svetila Prosenak - sestavni deliIzdelki naših partnerjevRelco Lighting

Njihova ponudba obsega svetila za dom in poslovne prostore ter zunanja in cestna svetila. Oglejte si katalog ali kratek pregled izdelkov.
Segno

Program je sestavljen iz dekorativnih svetil. Oglejte si katalog ali kratek pregled izdelkov.
Rendl

Podjetje ponuja širok izbor notranjih in zunanjih svetil za dom in turistične objekte. Oglejte si katalog ali kratek pregled izdelkov.
Rossini

Podjetje ponuja širok izbor dekorativnih ter tehničnih notranjih in zunanjih svetil. Oglejte si njihove kataloge Rossini DECO (notranja dekorativna svetila), Rossini TECH (tehnična in zunanja svetila) ter Rossini PLEXIFORM (vrhunska tehnična svetila in svetila za zdravstvene ustanove). Ogledate si lahko tudi kratke predstavitve izdelkov: DECO, TECH in PLEXIFORM.
Steinhauer

Nizozemski proizvajalec svetil ponuja širok izbor kakovostnih svetil za dom in turistične objekte. Oglejte si katalog.
Lemir

Poljski proizvajalec svetil ponuja širok izbor dekorativnih svetil za dom in turistične objekte. Oglejte si katalog.
Lampex

Tudi ta poljski proizvajalec svetil ponuja širok izbor dekorativnih svetil za dom in turistične objekte. Oglejte si katalog.Spletna trgovina
SPLETNA TRGOVINA